Event description

Despre ce va fi acest summit?
Este al 5lea an consecutiv când organizăm întâlnirea anuală Amazonienii.

Odată cu lansarea noului curs Amazonienii StepUP, comunitatea noastră a crescut cu aproape 800 de membrii de la ultimul Summit din 2019.

Ca și la edițiile trecute, focusul evenimentului este mindset, networking și informații valoroase de la selleri de top. Summit-ul va fi despre cum putem să facem lucrurile mai bine, ca să avem rezultate mai bune ca până acum.

Sunt foarte încântat de lista speakerilor de anul acesta. Îmi place să cred că Summit-ul acesta este un ‘all star game’, cu selleri și experți recunoscuți la nivel mondial. Vor fi prezentări atât pentru cei la început de drum, cât și pentru cei cu experiență.

Chiar dacă nu ne întâlnim în persoană, vrem să ne ajutăm de tehnologie ca să putem interacționa cât mai ușor. Toți participanții la Amazonienii Virtual Summit 2020 vor primi acces într-un grup privat de Facebook, unde se va transmite LIVE fiecare prezentare și fiecare panel de discuții. Se vor putea pune întrebări direct invitațior și se pot propune subiecte de interes pentru toată lumea.

Vom avea câteva prezentări și panel-uri în limba română, iar majoritatea speakerilor internaționali vor prezenta în limba engleză.

Archived landing page: https://archive.is/vtAhC

Speakers

Kevin King

  • Freedom Ticket and Helium 10 Elite Masterminds
  • Amazon Seller Mentor

Travis Zigler

  • Eye Love and Profitable Pineapple Ads
  • Amazon PPC Coach, SeeEO